Μενού Κλείσιμο

Αγορά Σάουνας Και Προβληματισμοί Πριν Το Μεγάλο Βήμα

Sauna in Lapland, relax

Αυτό το άρθρο θα προσπαθήσει να απαντήσει στις ερωτήσεις σας που μπορεί να έχετε σχετικά με την αγορά μια φορητή σάουνα υπέρυθρη υπέρυθρη.

Τι είναι η μεγάλη υπέρυθρη σάουνα;

Η υπέρυθρη ακτινοβολία είναι ένας τύπος ηλεκτρομαγνητικής φωτεινής ενέργειας που εκπέμπεται φυσικά από τον ήλιο. Η μεγάλη υπέρυθρη σάουνα χρησιμοποιεί υπέρυθρο φως για να θερμαίνει ένα αντικείμενο απευθείας χωρίς να θερμάνει τον αέρα που περιβάλλει το αντικείμενο.

Πώς το υπέρυθρο φως επηρεάζει το ανθρώπινο σώμα;

Πολύ υπέρυθρη διαπερνά τους ιστούς του σώματος τόσο βαθιά όσο και τρεις ίντσες. Λόγω αυτής της βαθιάς διείσδυσης στο δέρμα, υπάρχει μια επίδραση θέρμανσης βαθιά στους μυς και τα εσωτερικά όργανα.

Είναι πολύ υπέρυθρη σάουνα πραγματικά καλή;

Η ίδια υπέρυθρη θερμική θεραπεία χρησιμοποιείται από τους Ολυμπιακούς αθλητές για τη θεραπεία τραυματισμών και στα νοσοκομεία για να διατηρούν τα βρέφη ζεστά. Ακόμα και η NASA χρησιμοποιεί τη θεραπεία με πολύ υπέρυθρη ακτινοβολία για να βοηθήσει στη διατήρηση των επιπέδων φυσικής κατάστασης των αστροναυτών σε περιβάλλοντα χωρίς βαρύτητα.

Ποια είναι τα γενικά οφέλη της πολύ υπέρυθρης σάουνας;

Δεν υπάρχει υψηλή θερμότητα που είναι δυσάρεστη ή ακόμα και επικίνδυνη για μερικούς ανθρώπους. Δεν υπάρχει βαρύς, παχύρρευστος αέρας που είναι δύσκολο να αναπνεύσει. Δεν υπάρχει εξάτμιση που συνήθως στεγνώνει τις μεμβράνες στα μάτια και τη μύτη σας.

Ποια είναι τα οφέλη για την υγεία της πολύ υπέρυθρης σάουνας;

Τα οφέλη για την υγεία είναι τεράστια. Βοηθά στην απώλεια βάρους, τη διαχείριση του πόνου, τον καθαρισμό του δέρματος, την αποτοξίνωση, τη μείωση του στρες, διεγείρει τις ενδορφίνες, το χαμηλότερο γαλακτικό οξύ και σκοτώνει ορισμένα βακτήρια και παράσιτα. Βοηθά επίσης άτομα με αρθρίτιδα, σύνδρομο χρόνιας κόπωσης και ινομυαλγία. Αυτά είναι μερικά οφέλη, υπάρχουν πολλά άλλα.

Ποιες είναι οι τρεις κύριοι λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να εξετάσω την αγορά μιας φορητής σάουνας με μεγάλη υπέρυθρη ακτινοβολία;

Κατ ‘αρχάς, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στην ιδιωτικότητα του σπιτιού σας. Και επειδή είναι φορητό και πτυσσόμενο, δεν χρειάζεστε αρκετό χώρο για να το αποθηκεύσετε. Δεύτερον, μπορείτε να το πάρετε όπου κι αν πάτε. Ζυγίζει μόλις πάνω από δέκα κιλά. Τρίτον, είναι πολύ προσιτό. Υπάρχουν πολλές υπέρυθρες σάουνες για πώληση που κοστίζουν μερικές χιλιάδες δολάρια. Ωστόσο, η φορητή, πτυσσόμενη υπέρυθρη σάουνα κοστίζει μόλις 300 δολάρια!

Αφήστε μια απάντηση