Μενού Κλείσιμο

Η Περιποίηση Νυχιών Μπορεί Να Είναι Και Αντρική Υπόθεση

Υπάρχουν ορισμένα λάθη που συνήθως διαπράττονται όταν το μανικιούρ εκτελείται στο σπίτι. Έτσι, εδώ είναι μερικές χρήσιμες συμβουλές.

  1. Οι περισσότεροι άντρες κόβουν τα νύχια εμπρός και πίσω χρησιμοποιώντας μια σανίδα σμύριδας και κόβουν βαθιά το καρφί από την αριστερή και τη δεξιά γωνία. Έτσι τα νύχια είναι πιο πιθανό να διαχωριστούν και να εξαντληθούν. Χρησιμοποιήστε το χαρτόνι από τα αριστερά προς το κέντρο με το πριόνι μπρος και πίσω μερικές φορές. Στη συνέχεια, μετακινήστε το από το κέντρο προς τα δεξιά μερικές φορές. Για να πάρετε τη σωστή υφή και μια ομαλή στρώση στο νύχι χρησιμοποιήστε ένα μεταλλικό αρχείο.
  2. Μην παραμελείτε το κουτιούτο μέρος του νυχιού, καθώς μπορεί να προκαλέσει το πρόβλημα των κρεμαστών. Διεισδύστε με λάδι μετά τη λήψη του λουτρού.
  3. Τραβήξτε απαλά τις επιδερμίδες με ένα πανί και μην σκουπίζετε τις επιδερμίδες, καθώς μπορεί να προκαλέσει μολύνσεις των νυχιών.
  4. Πριν εφαρμόσετε ένα βερνίκι στο νύχι σας, θα πρέπει πρώτα να το δαντέψετε με ένα βασικό παλτό. Εάν εφαρμόζετε ένα παλτό βερνίκι νυχιών στα γυμνά νύχια, στεγνώνουν γρήγορα ή οι πιο σκούρες αποχρώσεις που εφαρμόζονται θα καταστούν κιτρινωπή.
  5. Αντικαταστήστε το βερνίκι νυχιών μετά από κάθε πέντε ημέρες επειδή πάρα πολλά παλτά θα αφυδατώσουν τα νύχια και, συνεπώς, θα αφαιρέσουν το πάνω στρώμα του νυχιού.

Διαβάστε επίσης: Τα οφέλη της υπέρυθρης σάουνας είναι κυρίως ότι μπορεί να βοηθήσει στην αποτοξίνωση του σώματος, να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα, να μειώσει τον χρόνιο πόνο και τη φλεγμονή και μπορεί ακόμη και να βοηθήσει στη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος. Είναι επίσης γνωστό ότι έχει θετική επίδραση στην ψυχική υγεία ανακουφίζοντας το στρες και το άγχος.

Αφήστε μια απάντηση