Μενού Κλείσιμο

MSM vs DSMO – Πώς Μπορείτε Να Βοηθήσετε Το Σώμα Σας

Το MSM είναι ένα θαυμάσιο συμπλήρωμα με χαμηλή βαθμολογία τοξικότητας που εμφανίζεται φυσιολογικά στο σώμα και στοχεύει σε πλήθος ζητημάτων. Μερικά από τα προβλήματα που μπορεί να βοηθήσει με περιλαμβάνουν τα μαλλιά, το δέρμα, τα νύχια, την μυϊκή κόπωση, τις αλλεργίες και το πρόβλημα των ιστών. Άκουσα επίσης άτομα με καρκίνο που χρησιμοποιούν το συμπλήρωμα.

MSM vs DSMO

 Μια φορά κι έναν καιρό, υπήρξε μια μεγάλη τρέλα για το DSMO και πώς βοήθησε τους πάσχοντες από αρθρίτιδα. Έχει παρατηρηθεί ότι ο διαλύτης DSMO μετατρέπεται σε MSM όταν χτυπά το ρεύμα αίματος. Η λήψη του MSM μπορεί να είναι ισοδύναμη με τη χρήση του DSMO αλλά χωρίς τις παρενέργειες και τα προβλήματα που προκύπτουν με τη χρήση διαλύτη βιομηχανικής ποιότητας.

Τι κάνει;

Ορισμένα από τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας που διάβασα στο MSM υποδηλώνουν ότι το MSM προμηθεύει βασικά το σώμα με μια χρήσιμη μορφή θείου, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποκατάσταση των συνδετικών ιστών, να βοηθήσει σε προβλήματα άρθρωσης και να ενεργοποιήσει ενδεχομένως ένα σύστημα που τραβάει τα αλλεργιογόνα από το σώμα μας. Έχουν διεξαχθεί μελέτες σχετικά με το MSM που φαίνεται να δείχνουν ότι υπήρξε ένα όφελος για τα ζώα με κοινά προβλήματα.

Ουσία ιστών

Εάν έχετε σημαντικές ουλές, το MSM μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε τις ορατές ουλές. Μπορεί να βοηθήσει να δώσει στο δέρμα το θείο που χρειάζεται για να βοηθήσει στην αναδιάρθρωση. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην πρόληψη ουλών. Έτσι, εάν έχετε κάψιμο ή οδοντωτή κοπή, ίσως είναι χρήσιμο να πάρετε το MSM κατά τη διάρκεια της διαδικασίας επούλωσης.

Το θείο είναι χρήσιμο στη διαδικασία που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του δέρματος. μια θεωρία είναι ότι εάν δεν υπάρχει αρκετό θείο διαθέσιμο, η διαδικασία τροποποιείται με αποτέλεσμα ιστό ουλής. Ως εκ τούτου, εάν έχετε αρκετό θείο, θα μπορούσατε να αποφύγετε τις ουλές καθώς ο ιστός αναβιώνει, σύμφωνα με αυτή τη θεωρία.

Το καλύτερο μέρος του DSMO

DSMO

Θυμάστε τη μανία για το DSMO λίγα χρόνια πίσω; Χρησιμοποιήθηκε ευρέως για την αρθρίτιδα και τα κοινά προβλήματα. Το DSMO είναι διαλύτης και έχει μερικές πιθανές πλευρικές επιδράσεις. Επιπλέον, δεν μυρίζει καλά και πρέπει να περιμένετε να στεγνώσει. Είναι ένας διαλύτης βιομηχανικής ποιότητας, οπότε δεν είναι πολύ πρακτικό να χρησιμοποιηθεί.

Έρευνες έδειξαν ότι το DSMO μετατρέπεται σε MSM όταν αγγίζει τη ροή του αίματος. Με το MSM, μπορείτε να πάρετε τα οφέλη του DSMO χωρίς τις πιθανές παρενέργειες και προβλήματα.

Χρήσιμη μορφή θείου

Πώς λειτουργεί το MSM; Παρέχει μια χρήσιμη μορφή θείου στο σώμα, η οποία είναι ευεργετική με διάφορους τρόπους. Στην περίπτωση αλλεργιών, υπάρχει στο σώμα σας μια πρωτεΐνη που χρησιμοποιείται για την αφαίρεση αλλεργιογόνων και ελεύθερων ριζών και “σκουπίδια” από το σύστημά σας. Εάν δεν υπάρχει αρκετό θείο στο σώμα σας, αυτό το μεγάλο σύστημα εμποδίζεται να εργάζεται με αποτελεσματικό τρόπο. Δώστε στο σώμα σας μια χρήσιμη μορφή θείου και αυτό το σύστημα γίνεται πολύ πιο αποτελεσματικό.

Ασφαλές για κατανάλωση;

Το MSM μπορεί να είναι ασφαλές για κατανάλωση, αλλά δεν γνωρίζω ότι ο FDA έχει επισήμως επισημάνει ότι είναι ασφαλές για κατανάλωση. Γνωρίζουμε ότι βρίσκεται φυσικά σε τρόφιμα όπως ο καφές, το τσάι, το γάλα και τα αυγά καθώς και τα πράσινα φυλλώδη λαχανικά. Το MSM εμφανίζεται φυσικά στο σώμα και δεν θεωρείται τοξικό και μπορεί να συγκριθεί με το νερό στην τοξικότητά του.

Εάν ανησυχείτε για τις δόσεις του MSM, ανατρέξτε στις οδηγίες που αναγράφονται στην επισήμανση και τη συσκευασία που έρχεται στο MSM. Παλιότερα έλαβαν 1.000 mg. δύο φορές την ημέρα, χωρίς να επηρεάζονται οι πλευρές.

Η εμπειρία μου με το MSM ήταν μια αυξημένη ενέργεια. Αυτό είναι, φυσικά, μια υποκειμενική εμπειρία, αλλά ήταν πολύ πραγματικό για μένα. Ένα άλλο όφελος για το MSM είναι ότι υποτίθεται ότι θα σας κάνει να ανακάμψετε ταχύτερα από την επεξεργασία. Θα μπορούσε να το κάνει αυτό με το να απαλλαγούμε από τα προϊόντα αποβλήτων μέσα στο μυ γρηγορότερα, αυτό επιτρέπει την πένθος να εξαφανιστεί.

Σημείωση: Ο καρκίνος των όρχεων είναι ένας επιθετικός καρκίνος που έχει το υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας μεταξύ όλων των καρκίνων. Οι άνθρωποι συχνά κάνουν το λάθος να μην θεωρούν αυτόν τον καρκίνο ως σοβαρή απειλή επειδή δεν έχει συμπτώματα που καθιστούν δύσκολο τον εντοπισμό του.

Μπορεί εύκολα να διαγνωστεί καθώς προκαλεί πόνο και ευαισθησία στον έναν ή και στους δύο όρχεις και όταν ο πόνος ανακουφιστεί, θα υπάρχουν φυσιολογικά επίπεδα οιστρογόνων στο αίμα. Όμως, λόγω έλλειψης συμπτωμάτων, πολλοί άνθρωποι δεν έρχονται για εξετάσεις και ανακαλύπτουν με βιοψία ότι είχαν καρκίνο σταδίου 4. Η θεραπεία για τον καρκίνο των όρχεων μπορεί να γίνει είτε με χειρουργική επέμβαση είτε με χημειοθεραπεία, αλλά αυτές οι θεραπείες είναι αποτελεσματικές μόνο σε καρκίνους σταδίου 1 έως 3.

Αφήστε μια απάντηση