Μενού Κλείσιμο

Spa Και Μερικές Χρήσιμες Επιλογές Που Μπορείτε Να Αξιοποιήσετε

Στο παρελθόν, οι ιαματικές πηγές ήταν κυρίως συχνές από εύπορες γυναίκες που αναζητούσαν περιθώρια περιποίησης για μια εβδομάδα. Πολλές από τις υπηρεσίες που προσφέρονται περιλαμβάνουν περιποιήσεις προσώπου, μασάζ και περιποιήσεις σώματος. Αλλά σήμερα παρατηρείται μια νέα τάση στη βιομηχανία σπα. Πρόκειται για μια τάση υγείας.

Το σημερινό σπα έχει γίνει ένα κέντρο υγείας και αναζωογόνησης. Μια επίσκεψη σε ένα σπα υγείας δεν μπορεί μόνο να σας προσφέρει την ευκαιρία να σας περιποιηθεί, μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να αναρρώσετε μετά από μια ασθένεια. Εδώ είναι μερικές μόνο από τις υπηρεσίες που προσφέρονται στα ιαματικά λουτρά:

  • Αποκατάσταση – Αντί να μένουν σε νοσοκομείο για μετεγχειρητική περίθαλψη, πολλοί ασθενείς και νοσοκομεία συνεργάστηκαν με ιαματικά λουτρά για αποκατάσταση μετά την εγχείρηση. Οι πισίνες, οι υδρομασάζ και ο εξοπλισμός άσκησης κάνουν την ανάκτηση από τραυματισμό ή χειρουργική επέμβαση σε ιδανικό spa. Και ποιος δεν θα προτιμούσε να μένει σε ένα θέρετρο πέντε αστέρων παρά σε ένα νοσοκομειακό δωμάτιο διπλής χρήσης; Για να μην αναφέρουμε, το φαγητό είναι πολύ καλύτερο.
  • Διαχείριση του πόνου – Πολλά ιαματικά λουτρά προσφέρουν τώρα προγράμματα διαχείρισης πόνου για να βοηθήσουν τους προστάτες τους να ξεπεράσουν και να αντιμετωπίσουν τον χρόνιο πόνο. Και όταν επιλέγετε ένα spa υγείας για τη διαχείριση του πόνου, θα είστε μακριά από μόνος. Πολλά ιαματικά λουτρά έχουν ειδικούς στο χέρι για να σας βοηθήσουν με όλες τις εναλλακτικές σας ανάγκες διαχείρισης του πόνου. Οι υπηρεσίες μπορούν να περιλαμβάνουν θεραπευτικό μασάζ, βελονισμό, θερμική θεραπεία και πολλά άλλα.
  • Απώλεια βάρους και φυσική κατάσταση – Πώς μια εβδομάδα μακρά προσωπική άσκηση για να σας βοηθήσει να πάρετε ένα ξεκίνημα για τον φυσικό ήχο φυσικής κατάστασης; Προσθέστε σε αυτόν έναν ειδικό για τη διατροφή και θα μπορούσατε να εξετάζετε τη δική σας εμπειρία διαμόρφωσης σώματος μιας ζωής. Μετά από μια εβδομάδα σε ένα σπα υγείας όπου εστιάζετε σε ολόκληρη την υγεία σας και την εικόνα του σώματος, θα είστε καλά στο δρόμο σας στην προσαρμογή ενός υγιεινού τρόπου ζωής.
  • Οδοντιατρικές διαδικασίες – Όχι, δεν διαβάσατε λάθος, μπορείτε να πάρετε οδοντιατρικές διαδικασίες σε ιαματικά λουτρά. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι ιαματικές πηγές έχουν αναγνωρίσει ότι η μετάβαση στον οδοντίατρο μπορεί να είναι πολύ αγχωτική και τραυματική για κάποιους ανθρώπους. Λαμβάνοντας αυτό υπόψη, έχουν ενσωματώσει τις απλές οδοντικές διαδικασίες σε ημερήσιες πακέτες ξεκούρασης, χαλάρωσης και πολυτέλειας. Φανταστείτε να έχετε ένα χαλαρωτικό μασάζ σε όλο το σώμα αφού καθαρίσετε τα δόντια σας. Τώρα, αυτό θα έκανε ακόμη και την ελάχιστη καρδιά να θέλει να πάει στον οδοντίατρο.

Η παραμονή στα ιαματικά λουτρά είναι επίσης πιο προσιτή από ό, τι πριν. Ένα άτομο μπορεί να πάρει ένα πακέτο αξίας μόλις 1.500 δολαρίων για μια τετραήμερη διαμονή 3 διανυκτερεύσεων σε ορισμένα θέρετρα. Φυσικά, αν παραμείνετε περισσότερο, θα σας κοστίσει περισσότερο. Ωστόσο, κατά μέσο όρο, μια διαμονή τεσσάρων διανυκτερεύσεων σε ένα σπα παγκόσμιας κλάσης θα κοστίσει περίπου 3.000 δολάρια. Μπορείτε να περιμένετε να δαπανήσετε $ 5.000 έως $ 7.000 για μια επταήμερη διαμονή.

Η θεραπεία με υπέρυθρη σάουνα είναι μια εναλλακτική θεραπεία που χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια για την ανακούφιση του χρόνιου πόνου, του μυϊκού πόνου και της φλεγμονής. Η θεραπεία με υπέρυθρη σάουνα προσφέρει ανακούφιση πιο γρήγορα από τις παραδοσιακές μεθόδους θεραπείας, όπως παγοκύστες ή μασάζ.

Η υπέρυθρη σάουνα είναι ένας τύπος σάουνας που χρησιμοποιεί υπέρυθρο φως για να παράγει θερμότητα. Η διαδικασία χρήσης κυμάτων υπέρυθρου φωτός για την παραγωγή θερμότητας ονομάζεται «μακρινή υπέρυθρη ακτινοβολία» και έχει αποδειχθεί ότι έχει πολλά οφέλη για την υγεία.

Αυτός ο τύπος σάουνας είναι συνήθως πιο ακριβός από τις παραδοσιακές σάουνες, αλλά μπορεί να είναι μια εξαιρετική επένδυση για όσους αναζητούν τα οφέλη για την υγεία και είναι πρόθυμοι να ξοδέψουν τα χρήματα.

Και αν ακούγεται σαν ένα spa υγείας δεν είναι ο τρόπος για να περάσετε διακοπές, δεν θα μπορούσατε να κάνετε λάθος. Εκτός από το να σας βοηθήσει να θεραπεύσετε το μυαλό και το σώμα σας, τα ιαματικά λουτρά προσφέρουν όλες τις χαλαρωτικές ανέσεις που προσφέρουν τα παραδοσιακά σπα πολυτελείας.

Αφήστε μια απάντηση