Μενού Κλείσιμο

Σταματήστε Να Ξοδεύετε Τα Χρήματα Σας Χωρίς Λόγο

“Αυτοί”, οι “εμπειρογνώμονες” λένε όλοι πόσο σημαντικές είναι οι βιταμίνες – πώς δεν παίρνουμε σχεδόν τη διατροφή που χρειαζόμαστε στις καθημερινές μας δίαιτες εξαιτίας όλων των επεξεργασμένων τροφίμων που καταναλώνουμε αυτές τις μέρες.

Δεν θα ασχοληθώ με αυτό το γεγονός. φαίνεται ότι δεν υπάρχει τίποτα υγιεινό και υγιές εκεί έξω πια. Συχνά, το σώμα μου μου λέει τι χρειάζεται – είτε αρέσει το αλάτι, τη ζάχαρη ή τα φρούτα ή τα λαχανικά. Υπάρχουν πράγματα που λείπουν τα σώματά μας και νομίζω ότι μπορούμε όλοι να συνδέσουμε αυτούς τους πόθους.

Η ερώτηση που είχα πάντοτε ήταν, όμως, πώς μπορώ να ξοδέψω όλα τα είδη των αγελάδων σε βιταμίνες, δοκιμάζοντας ακόμη και διαφορετικά εμπορικά σήματα κατά τη διάρκεια των ετών και το σώμα μου δεν φαίνεται να ανταποκρίνεται; Γιατί καταλήγω να φεύγω ακόμα μια μπανάνα γιατί το σώμα μου μου λέει ότι χρειάζεται περισσότερο κάλιο ή πώς πρέπει απλά να έχω σαρδέλες για όλα τα πράγματα μόνο για να πάρω περισσότερο σίδερο μέσα μου;

Ποια επιλογή θα κάνετε;

Λοιπόν, βρήκα τελικά την απάντηση στις ερωτήσεις μου και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο κάποιος πρέπει να συνεχίσει να χάνει τα λεφτά που κερδίζουν σκληρά χρήματα σε βιταμίνες ή συμπληρώματα που δεν λειτουργούν ούτε λειτουργούν, ή που δεν λειτουργούν σχεδόν όσο τα όργανα μας (συχνά υπερβολικά εργαζόμενα και στριμωγμένα) χρειάζονται προς το.

Πολλοί άνθρωποι ψωνίζουν σε μια Walmart, ή καταστήματα όπως αυτό, επειδή ισχυρίζονται ότι έχουν “καθημερινές χαμηλές τιμές”, και τις τιμές που θα κερδίσει τον ανταγωνισμό. Λοιπόν, τώρα που το σκέφτομαι, περίμενα πραγματικά οι κατασκευαστές προϊόντων για ένα κατάστημα Walmart ή οποιαδήποτε έκπτωση ή δολάριο να είναι σε θέση να δαπανήσουν χρήματα για ποιοτικά συστατικά που θα κάνουν πραγματικά κάτι, όταν είναι σε τόσο περιορισμένη προϋπολογισμό για να αρχίσει με;

Τέλος, όλα αυτά αρχίζουν να έχουν νόημα για μένα μετά την ανάγνωση μιας έκθεσης που ο Dr. Cobb, M.D. ανέφερε σε εκατοντάδες ανθρώπους στις 20 Φεβρουαρίου 1999 στη Βοστώνη, MA. Ήταν ένα συμπέρασμα μιας διδακτορικής διατριβής για τις βιταμίνες και πόσο καλά απορροφώνται. Ο συνεργάτης του Dr. Cobb, Δρ. Jonathan A. Herbst M.D., αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Οχάιο και μελέτησε πάνω από 250 τυχαία επιλεγμένες μάρκες συμπλήρωσης για βιοδιαθεσιμότητα και απορρόφηση.

Εάν ενδιαφέρεστε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο, παρακαλώ στείλτε μου ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα σας παραδώσω το άρθρο.

Αλλά εδώ είναι η BOTTOM LINE: Centrum, One A Day, Theragram, Amway και 244 άλλοι έχουν απορρόφηση μικρότερη από 5%.

Υποθέτω ότι ξέρω πόσο ανόητα ξοδεύω τα χρήματά μου κάθε μήνα. Από τότε βρήκα μια σειρά συμπληρωμάτων διατροφής / βιταμινών τα οποία είναι τα κεφάλια και οι ουρές το καλύτερο σε περιεχόμενο, απορρόφηση και σε τιμή $$. Βγήκαν στον νούμερο ένα στη μελέτη με ρυθμό απορρόφησης 96-98%!

Νομίζω ότι αυτό είναι απίστευτο! Μαντέψτε τι άλλο; Αφού χρησιμοποιήσω αυτή τη σειρά προϊόντων, η ποιότητα ζωής μου είναι μια αληθινή μαρτυρία της ακρίβειας αυτής της μελέτης. Πιστεύω τώρα ότι η προληπτική ιατρική είναι ο πιο έξυπνος τρόπος να πάμε για όλους μας.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου εάν ενδιαφέρεστε για το τι έχω περάσει.

Αφήστε μια απάντηση